Welkom

Novitas Heritage is de nieuwe verrassende weg naar Erfgoed. We richten ons op het verbinden van erfgoedinstellingen en musea aan nieuwe presentatie- en belevingstechnieken. Onze verfrissende nieuwe kijk op culturele zaken, gecombineerd met onze expertise op het gebied van gamification en live interpretation zorgt ervoor dat uw erfgoedinstelling naar een nieuw niveau getild wordt.

Novitas Heritage biedt een verfrissende kijk op culturele zaken en assisteert uw organisatie bij elke stap: van visie, via een gedegen plan, naar een succesvolle uitvoering. Dankzij onze ruime ervaring met educatie, erfgoedpresentatie en projectmanagement, zijn wij in staat om ook in uw organisatie de gamification van erfgoed te implementeren.

Naast het ontwikkelen van unieke erfgoedspellen en erfgoedpresentaties, blijven wij dikwijls ook betrokken bij de exploitatie van een ervaring. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bunker 83 (NMM), Escape Loevestein, De Schat van het Verleden (Heerlen) en de Haarlem Heist (Archeologisch Museum Haarlem).

 

facebooktwitterlinkedinrssgoogleplus